TROTS !!!

Sponsor: De Appel
www.deappelhengelo.nl

Sponsor Stoeten
www.autoschadestoeten.nl/

Sponsor: Fons Nijland
www.fonsnijland.nl

Sponsor: Kamminga
www.fysiocentrumkamminga.nl

Sponsor: aannemersbedrijf Steggink
www.aannemersbedrijfsteggink.nl

Sponsor: Webton
www.webton.nl

Sponsor: B>NIC
Banic Administratie & Bedrijfsadvies B.V.

Sponsor: VICTA
www.victa.nl

Beste leden

Beste leden, 
De laatste maanden zijn we druk doende geweest met een sponsor concept voor onze mooie vereniging. 
Dit heeft vaste vormen aangenomen en daarom wil ik jullie graag informeren wat we gedaan hebben en wat hier nog voor nodig is.
De laatste jaren zijn er gelukkig veel individuele sponsoren geweest die onze vereniging gesteund hebben door de verschillende teams in nieuwe tenues te steken. 
Dit is super fijn, maar brengt soms ook uitdagingen met zich mee wanneer er shirts vervangen moeten worden of er extra shirts bij moeten komen.
Ook is er geen duidelijke standaard voor de kleding omdat sommige tenues niet meer leverbaar zijn of dat het tenue wat we proberen de standaardiseren niet aansluit bij de sponsor. 
De vereniging is in ontwikkeling waarbij er al veel is gerealiseerd en er nog veel moois in het vat zit, hier past een unanieme en eenduidige uitstraling bij.
Olympia moet herkenbaar zijn, ongeacht welk team of welk niveau je speelt want 1 ding is duidelijk 
WIJ ZIJN OLYMPIA!
Voor deze unanieme uitstraling zijn er financiële middelen nodig, die we met behulp van sponsoring willen realiseren. De sponsoring die we voorheen kenden is gemoderniseerd. 
We hebben een tenue voor de hele vereniging samengesteld, zodat alle spelende leden in hetzelfde tenue spelen en dat de begeleiding dezelfde kleding draagt.
Graag laat ik jullie kennis maken met Olympia Select  
 
 
PastedGraphic-2.png
 
 
Olympia select is hét sponsor plan voor Olympia Hengelo, waarbij de unanimiteit voorop staat en het tenue met trots wordt gedragen. 
De uiting van de sponsoren wordt  op verschillende manieren toegepast, waaronder een vaste plek in de sporthal, een eigen pagina op de website, 
social media en bij overige activiteiten van de vereniging zowel binnen als buiten. 
Er zijn al gesprekken met diverse sponsoren omdat wij als Olympia graag willen dat alle teams het nieuwe seizoen met het nieuwe tenue kunnen starten. 
Help je Olympia mee deze droom te verwezenlijken?
Ken je iemand, of weet je een bedrijf die mee zou willen werken aan dit mooie project mail dan de contactgegevens naar sponsoring@olympiahengelo.nl 
Want samen kunnen we alles!
Alle info die een sponsor nodig heeft is voor handen, dus mail als je iets wilt weten. 
Sportieve groet, jullie voorzitter,
Florieke