TROTS !!!

Sponsor: De Appel
www.deappelhengelo.nl

Sponsor Stoeten
www.autoschadestoeten.nl/

Sponsor: Fons Nijland
www.fonsnijland.nl

Sponsor: Kamminga
www.fysiocentrumkamminga.nl

Sponsor: aannemersbedrijf Steggink
www.aannemersbedrijfsteggink.nl

Sponsor: Webton
www.webton.nl

Sponsor: B>NIC
Banic Administratie & Bedrijfsadvies B.V.

Sponsor: VICTA
www.victa.nl

E-jeugdcoaches LET OP!!

De spelvisietoernooien zijn onderdeel van de competitiekalender en dus een verplichte speeldag. Op het toernooi speelt elk team twee wedstrijden van 2 maal 12 minuten. Alle betrokkenen krijgen informatie over de speelwijze en spelvisie.
We spelen:
– 1/2 september Regio Zuid West
– 8/9 september Regio Noord West
– 15/16 september Regio Noord Oost
– 22/23 september Regio Zuid Oost
De locaties en wedstrijden zijn inmiddels gepland. De spelvisietoernooien zijn zichtbaar in Sportlink Club onder wedstrijdzaken > accommodatiebezetting. De accommodatie van de organiserende vereniging is t.b.v. de spelvisietoernooien (tijdelijk) toegevoegd aan de verenigingsaccommodaties.
De spelvisiewedstrijden zijn ook terug te vinden in Sportlink Club onder wedstrijdzaken > wedstrijden plannen > wedstrijdprogramma. Selecteer links bovenin het scherm tabblad seizoen voor een overzicht van alle uit + thuiswedstrijden van de competitie inclusief spelvisiewedstrijden.
Vanaf 6 aug (gelijktijdig met publicatie veld) zullen de spelvisiewedstrijden voor district Noord-West en Zuid-West gepubliceerd worden in de HandbalNLapp en op onze website www.handbal.nl. Voor Noord-Oost en Zuid-Oost zal de publicatiedatum 20 augustus zijn (gelijktijdig met publicatie zaal).
Wanneer nieuwe teams zich vanaf nu nog aanmelden kunnen we niet garanderen dat er plaats is op een spelvisietoernooi.
Fluiten op E-toernooi
De eerstgenoemde vereniging zorgt, net als bij thuiswedstijden, voor een scheidsrechter. Het boekje ‘jeugdscheidsrechter’ is digitaal beschikbaar.
Spelvisie
De spelvisie is ontwikkeld om het spel aan te laten sluiten bij de belevingswereld en bewegingsdrang van kinderen. Het spel ‘groeit’ met de kinderen mee naar het volwassen handbalspel. In dit filmpje wordt de speelwijze uitgelegd: https://youtu.be/N3ZooiudSuw.
Trainers gezocht voor begeleiding spelvisie
Een flink aantal trainers heeft zich al aangemeld, maar helaas nog niet genoeg om alle toernooien voldoende te begeleiden. Voor de ondersteuning van de toernooien zijn we nog op zoek naar trainers:
Ben jij deze handbaltrainer die kinderen, coaches en trainers van de E-jeugdteams uitleg geeft tijdens hun spelvisietoernooi? Ben je enthousiast, heb je een open houding en affiniteit met doelgroep? Meld je nu aan via jeugdhandbal@handbal.nl.
Voorafgaand aan het spelvisietoernooi krijg je een duidelijke instructie, je ontvangt alle informatie/materialen en krijgt een onkostenvergoeding van €75,- en km vergoeding.
Twijfel je nog of heb je vragen? Bel (06-53 403460) of mail Marieke Kalverda via m.kalverda@handbal.nl.